Karlijn Frieling

leerkracht groep 3

'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!' Ik vind dat je met een gezonde dosis humor het beste kunt lesgeven. Samen met de klas smakelijk lachen, zorgt elke keer weer voor zo'n mooie klik!

Ingrid Donkers

vertrouwenscontactpersoon

Aandacht is het beste wat je een kind kunt geven

Maria Werkhoven


Ik heb de leukste baan van de wereld!

Judith Rosenau-Snels

Ilona van den Ende


Het enthousiasme en de onbevangenheid van kinderen maakt dit beroep zo bijzonder.

Liedeke van Nunen

groep 5/6
algemeen praktijk begeleider

Ik vind kijken naar een kind, zijn karakter en zijn positieve eigenschappen het leukste van dit werk. Samen met het kind bedenken hoe zijn positieve eigenschappen ingezet kunnen worden

Saskia Engelsman


Ik kijk het liefst naar kinderen als ze bewegen. Mijn passie is het om elk kind op zijn eigen niveau met plezier te laten bewegen en de mogelijkheid te geven om zich (bewegend) te ontplooien!

Elles Derksen

Marjolein Donders


Het is mijn passie om er samen met de kinderen  voor te zorgen dat iedereen in de klas zichzelf mag zijn en in zijn kracht komt te staan.

Mijntje van Daesdonk


Ik ben iemand die op zoek is naar diepgang, die verder wil kijken dan de buitenkant.

Maartje van Iersel


Ieder kind is uniek. Het is daarom mijn missie om te zoeken naar verbindingen en uitdagingen in lessen passend bij specifieke behoeftes van het kind. Enthousiasme, zelfstandigheid stimuleren, samenwerken en creativiteit spelen daarbij een belangrijke rol.

Mária van Leijsen

coördinator bovenbouw
rekencoördinator

Ik vind het belangrijk dat ieder kind er mag zijn en dat een kind opgroeit in een omgeving waar het zich verder kan ontwikkelen.

Patricia van Riel

vertrouwenscontactpersoon

Elk kind is belangrijk. Door samen te werken met ouders proberen we het onderwijs voor alle kinderen zo passend mogelijk te maken.

Petra van Gils


Als leerkracht vind ik het mooi om te zien dat kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Prachtig om dit proces te mogen begeleiden.

Lindsey van Roij


Vele handen maken licht werk!

Claudia van Hooijdonk

coördinator middenbouw
taalcoördinator

De interactie met en tussen de kinderen en hun onbevangenheid zorgen elke dag weer voor een glimlach op mijn gezicht. Met liefde en passie wil ik alle kinderen laten schitteren.

Sander Pastoor


Ik vind het prachtig om een rijke leeromgeving te creëren, waarin kinderen zichzelf durven te zijn, mogen ontdekken waar ze goed in zijn én fouten durven te maken. De basis voor dit alles is veilligheid.

 

Kim Oerlemans


Speels, liefdevol en vakkundig!

Esmée Hermans

Frans van Heeswijk

Fatima Moughdir

Lyssa Keetels

groep 1/2b
specialist hoogbegaafdheid
coördinator onderbouw

Manon Cremer

Het mooie aan dit vak is dat je het samen doet. Je bent samen op zoek naar wat werkt voor je leerlingen, voor jezelf, voor je team en voor ouders. Verder kijken, reflecteren, kritisch zijn, naar elkaar luisteren én een gezonde dosis humor.

Annemarie van den Heuvel

Guus Moolhuijsen


Talenten ontwikkelen