Managementteam

Groep 1/2a

Kim Oerlemans

leerkracht
Speels, liefdevol en vakkundig!

Esmée Hermans

leerkracht
We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken. Maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren.

Ilona van den Ende

Het enthousiasme en de onbevangenheid van kinderen maakt dit beroep zo bijzonder.

Groep 1/2b

Karlijn Frieling

'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!' Ik vind dat je met een gezonde dosis humor het beste kunt lesgeven. Samen met de klas smakelijk lachen, zorgt elke keer weer voor zo'n mooie klik!

Judith Rosenau-Snels

Het is geweldig om te mogen zien hoe kinderen spelenderwijs de wereld om zich heen ontdekken. Daarbij vind ik het belangrijk dat ieder kind zich welkom voelt, gezien en gehoord wordt!

Groep 1/2c

Lyssa Keetels

leerkracht
Kinderen zien ontplooien is het mooiste wat er is! Om kinderen hierbij te helpen en te begeleiden geeft mij energie en is datgeen wat mij het dierbaarst is in dit beroep.

Amira Muharemovic

Het is een voorrecht om de groei van een kind mee te mogen maken.

Claudia van Hooijdonk

leerkracht
De interactie met en tussen kinderen en hun onbevangenheid zorgen elke dag weer voor een glimlach op mijn gezicht. Met liefde en passie wil ik alle kinderen laten schitteren.

Esmee Hermans

Marjetta van Esch

Maartje Steenbergen

Ieder kind is uniek. Het is daarom mijn missie om te zoeken naar verbindingen en uitdagingen in lessen, passend bij specifieke behoeftes van het kind. Enthousiasme, zelfstandigheid stimuleren, samenwerken en creativiteit spelen daarbij een belangrijke rol.

AnneMarie van den Heuvel

Een vogel is nooit bang dat zijn tak breekt, want hij vertrouwt niet op de tak, maar op zijn eigen vleugels.

Petra van Gils

leerkracht
Als leerkracht vind ik het mooi om te zien dat kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Prachtig om dit proces te mogen begeleiden.

Ingrid Donkers

Aandacht is het beste wat je een kind kunt geven.

Marjolein Donders

leerkracht
Het is mijn passie om er samen met de kinderen voor te zorgen dat iedereen in de klas zichzelf mag zijn en in zijn kracht komt te staan.

Ingrid Donkers

leerkracht
Aandacht is het beste wat je een kind kunt geven.

Groep 7a

Mária van Leijsen

leerkracht
Ik vind het belangrijk dat ieder kind er mag zijn en dat een kind opgroeit in een omgeving waar het zich verder kan ontwikkelen.

Groep 7b

Manon Cremer

leerkracht
Het mooie aan dit vak is dat je het samen doet. Je bent samen op zoek naar wat werkt voor je leerlingen, voor jezelf, voor je team en voor ouders. Verder kijken, reflecteren, kritisch zijn, naar elkaar luisteren én een gezonde dosis humor.

Sander Pastoor

leerkracht
Ik vind het prachtig om een rijke leeromgeving te creëren, waarin kinderen zichzelf durven zijn, mogen ontdekken waar ze goed in zijn en fouten durven te maken. De basis voor dit alles is veiligheid.

Vakleerkrachten

muziek

Thijs Antonise

gymnastiek

Leerlingenzorg

Patricia van Riel

intern begeleider
Elk kind is belangrijk. Door samen te werken met ouders proberen we het onderwijs voor alle kinderen zo passend mogelijk te maken.

Onderwijsondersteunend personeel

leerkrachtondersteuner

Lindsey van Roij

administratief medewerker
Wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken.

Frans van Heeswijk

conciërge