Managementteam

Groep 1/2a

Esmée Hermans

leerkracht
We kunnen niet van alle kinderen dezelfde sterren maken. Maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren.

Groep 1/2b

Karlijn Frieling

'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!' Ik vind dat je met een gezonde dosis humor het beste kunt lesgeven. Samen met de klas smakelijk lachen, zorgt elke keer weer voor zo'n mooie klik!

Ilona van den Ende

leerkracht
Het enthousiasme en de onbevangenheid van kinderen maakt dit beroep zo bijzonder.

Groep 1/2c

Lyssa Keetels

leerkracht
Kinderen zien ontplooien is het mooiste wat er is! Om kinderen hierbij te helpen en te begeleiden geeft mij energie en is datgeen wat mij het dierbaarst is in dit beroep.

Charlotte Schuring

leerkracht
De nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen en hen stimuleren om te leren Als leerkracht geniet ik van het plezier en enthousiasme dat kinderen uitstralen tijdens hun groei en ontwikkeling.

Groep 3a

Judith Rosenau-Snels

leerkracht
Het is geweldig om te mogen zien hoe kinderen spelenderwijs de wereld om zich heen ontdekken. Daarbij vind ik het belangrijk dat ieder kind zich welkom voelt, gezien en gehoord wordt!

Maite Muller

leerkracht

Met veel passie, enthousiasme en creativiteit, zorg ik dat ieder kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Ik vind het hierbij belangrijk dat kinderen zich fijn voelen in de klas en met plezier naar school komen.

Pien van Oort

LIO Stagiaire

Groep 3b

Manon Cremer

leerkracht
Het mooie aan dit vak is dat je het samen doet. Je bent samen op zoek naar wat werkt voor je leerlingen, voor jezelf, voor je team en voor ouders. Verder kijken, reflecteren, kritisch zijn, naar elkaar luisteren én een gezonde dosis humor.

Maartje Steenbergen

Ieder kind is uniek. Het is daarom mijn missie om te zoeken naar verbindingen en uitdagingen in lessen, passend bij specifieke behoeftes van het kind. Enthousiasme, zelfstandigheid stimuleren, samenwerken en creativiteit spelen daarbij een belangrijke rol.

Ingrid Donkers

Aandacht is het beste wat je een kind kunt geven.

Petra van Gils

Als leerkracht vind ik het mooi om te zien dat kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. Prachtig om dit proces te mogen begeleiden.

Ingrid Donkers

Aandacht is het beste wat je een kind kunt geven.

Amira Muharemovic

Het is een voorrecht om de groei van een kind mee te mogen maken.

Claudia van Hooijdonk

leerkracht
De interactie met en tussen kinderen en hun onbevangenheid zorgen elke dag weer voor een glimlach op mijn gezicht. Met liefde en passie wil ik alle kinderen laten schitteren.

Mária van Leijsen

leerkracht
Ik vind het belangrijk dat ieder kind er mag zijn en dat een kind opgroeit in een omgeving waar het zich verder kan ontwikkelen.

Vakleerkrachten

muziek

Lieke van Fessem

Met de kinderen iedere dag genieten van sport en spel, omdat niet genoten is altijd mis.

Leerlingenzorg

Patricia van Riel

intern begeleider
Elk kind is belangrijk. Door samen te werken met ouders proberen we het onderwijs voor alle kinderen zo passend mogelijk te maken.

Onderwijsondersteunend personeel

leerkrachtondersteuner

Lindsey van Roij

administratief medewerker
Wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken.

Marjolijn Vrensen

Onderwijsassistente

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en de vrijheid krijgen om vanuit nieuwsgierigheid te mogen ontdekken en leren. Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen hun blik verruimen en zo de wereld om hen heen ontdekken.

Fatima Moughdir

schoolassistente